lapsia kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Lapsityö

Päiväkerhossa päiväkerholaiset saavat toimia ryhmässä, leikkiä, liikkua, laulaa, soittaa, harjoittaa kädentaitoja, tehdä retkiä, tutkia luontoa, ihmetellä ja hiljentyä yhteiseen hartaushetkeen. Tutustumme myös perinteisiin, Raamatun kertomuksiin ja kotikirkkoon.  Lapsille ja vanhemmille pidetään päätösjuhlat. Ulkoilupäivät sekä retket sisältyvät ohjelmaan. Vanhempainiltoja ja vanhempainvartteja on tarpeen mukaan.

Päivähoidossa oleville lapsille päiväkerhot ovat kerran viikossa, keskiviikkoisin klo 8.30-11.30 (päivähoitoryhmä).

Kotihoidossa olevat lapset voivat käydä kerhossa kaksi kertaa viikossa:

tiistaina 9-12 ja torstaina 13-16 tai tiistaina 13-16 ja torstaina 9-12.

Tiistain aamukerholaiset tulevat siis torstaina iltapäivällä ja päinvastoin (kotihoitoryhmä).

Päiväkerhoon voi ilmoittautua 10.6.2018 asti. Ilmoittautua voivat vuosina 2013 ja 2014 syntyneet lapset.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti. Ilmoittautumislomakkeeseen pääset viereisestä palkista.

4-vuotiaille perheineen järjestetään syntymäpäiväjuhlat. Lahjaksi annetaan Lasten Raamattu.

Perhetyö

Perhekerho perjantaisin klo 9.30-11 Sauvon seurakuntatalossa

Iltaperhekerho kerran kuukaudessa sunnuntaina klo 17-19 Sauvon seurakuntatalossa.

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu kokoontuu kirkkoherranviraston alakerrassa klo 9.50 eli jumalanpalveluksen yhteydessä satunnaisesti. Pyhäkoululaiset tulevat kirkkoon ehtoollisen viettoon.

Pyhäkoululla on oma facebook-sivunsa, jolle pääset tästä linkistä.

Lastenohjaaja-lähetyssihteeri
0447735892 (päiväkerhotila Sauvon seurakuntatalossa)