Joulukorttien askartelupaja ja pika-arpajaiset

Sauvon seurakuntatalo

Joulukorttien askartelua ja pika-arpajaiset lähetyksen hyväksi

Askartelemme joulukortteja seurakunnan kustantamista tarvikkeista. Tarjolla on erivärisiä ja eri laatuisia kartonkeja ja papereita, askarteluhuopaa, pumpulia, tarroja, kimalteita, nauhoja, liimaa, askartelumaaleja, kyniä...

Voit käyttää ideointisi pohjana valmiita malleja tai päästää luovuutesi kukkimaan.

Jos haluat tukea seurakunnan nimikkotyötä, niin voit ostaa pika-arpoja. Seurakunnan vapaaehtoiset pitävät arpajaispöytää. Myynnissä on myös muutamia havukransseja.

Jokainen on tervetullut askartelemaan. Olit sitten lapsi, nuori tai aikuinen. Voit tulla yksin tai yhdessä toisten kanssa. Otathan  huomioon sen, että lapset ovat oman aikuisen vastuulla. Isommat kouluikäiset voivat tulla ilman vanhempiakin.

Yhdessäoloa voit jatkaa vielä iltaperhekerhossa, joka alkaa suoraan korttipajan jälkeen.

Sydämellisesti tervetuloa!

Lastenohjaaja-lähetyssihteeri
0447735892 (päiväkerhotila Sauvon seurakuntatalossa)