Karunan kirkko

Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus

Sunnuntaina 5.8. on  messu Karunan kirkossa. Vietämme yhteistä kirkkopyhää Mission Europen kanssa. Ilkka Puhakka saarnaa.

Messun jälkeen nyyttärikirkkokahvit Karunan srk-kodissa. seurakunta tarjoaa kahvin, teen ja mehun.

Yhteistä päivää jatkamme kirkkokahvien jälkeen seuroilla, sään salliessa ulkona.

Seurakunnan yhteinen jumalanpalvelus vietetään messuna eli ehtoollisjumalanpalveluksena sunnuntaisin klo 10 Sauvon kirkossa , muutamin poikkeuksin.

Kirkoissamme käytetään gluteenitonta ehtoollisleipää. Silloinkin kun jaetaan isosta leivästä, gluteenittoman öylätin saa pyytämällä.

Alkoholiton ehtoollisviini on käytössä perhemessuissa, rippikoulupyhien messuissa ja konfirmaatiomessussa.

kirkkoherra

Vapaapäivät yleensä maanantai ja tiistai sekä kuukauden 3. sunnuntain viikonvaihde. Lomien aikana puhelin sijaisella. blogi kallelta.wordpress.com Twitter @KalleElonheimo Facebook /KalleElonheimo