Perhemessu - kerhojen kevätjuhla ja eskariin menevien siunaaminen

Sauvon kirkko

Helluntaita juhlistaa perhemessu, joka on samalla päivä- ja perhekerhon kevätjuhla ja jossa siunataan syksyllä esikoulun aloittavat. Messun jälkeen on lettutarjoilu kirkonmäellä.

Seurakunnan yhteinen jumalanpalvelus vietetään messuna eli ehtoollisjumalanpalveluksena sunnuntaisin klo 10 Sauvon kirkossa , muutamin poikkeuksin.

Kirkoissamme käytetään gluteenitonta ehtoollisleipää. Silloinkin kun jaetaan isosta leivästä, gluteenittoman öylätin saa pyytämällä.

Alkoholiton ehtoollisviini on käytössä perhemessuissa, rippikoulupyhien messuissa ja konfirmaatiomessussa.

kirkkoherra

Vapaapäivät yleensä maanantai ja tiistai sekä kuukauden 3. sunnuntain viikonvaihde. Lomien aikana puhelin sijaisella. blogi kallelta.wordpress.com Twitter @KalleElonheimo Facebook /KalleElonheimo