Maanantaikerho alakoululaisille

Naakanpesä, kunnanviraston pääty

Maanantaisin kokoontuva alakoululaisten kerho, toteutetaan yhdessä Sauvo-Karunan MLL osaston kanssa. Kerhossa tarjotaan välipala. Toimintaa ja kerhosisältöjä suunnitellaan osallistujien kanssa yhdessä.

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki alakoululaiset. Kerhotoiminnasta ei peritä maksua. Tarjolla on välipala. Lapsilla on mahdollisuus koulupäivän jälkeen viettää aikaa yhdessä aikuisen läsnäollessa ja tehdä erilaisia kiinnostavia asioita, esimerkiksi kehitellä toimiva lima tai leipoa pullaa. Naakanpesässä on mahdollisuus myös läksyjen tekoon, leikkimiseen tai pelaamiseen.

Perhekerho

Perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 9.30-11.30. Kerhossa saa uusia ystäviä ja voi viettää aikaa yhdessä toisten aikuisten ja lasten kanssa.