Usko Kolmiyhteiseen Jumalaan on Hänen tekonsa ja lahjansa ihmisessä. Kristitty on tullut siitä osalliseksi pyhässä kasteessa, mutta niin kauan kun hän elää maailmassa, hänen uskonsa voi ja saa horjua.

Koska ihminen ei voi määrätä Pyhää Henkeä, joka virvoittaa uskon, hänen on tarpeen rukoilla uskonsa puolesta ja etsiä uskon ravintoa Jumalan sanasta, Raamatusta, sekä seurakunnan kokontumisesta ja Herran aterialta, messusta.

Tälle sivulle tuodaan linkkejä sivustoille, jotka auttavat kasvamaan uskossa Kolmiyhteiseen Jumalaan.

Uskon juuret - Tunnustukset ja kirjat Mihin uskomme Mitä Raamatusta löytyy? Etsi hakusanalla Oikeudenmukaisuus & vastuullisuus – Kirkon etiikkaa Aamenesta Öylättiin – kirkon ja uskon sanasto Ekumenia – kristittyjen yhteyttä Uskontojen kohtaaminen & dialogi