Karunan nuorisotalon leikkipuisto, Rantolassa

Leikkitreffeillä lapset ja vanhemmat voivat nauttia kesäisestä ulkoilusta yhdessä ja tavata tuttuja ja tutustua uusiin lapsiin ja aikuisiin. Mehutarjoilu.

Sauvo-Karunan seurakunta järjestää leikkitreffitoimintaa lapsiperheille jo kuudetta vuotta. Yhteistyössä ovat mukana Sauvon-Karunan Mll, Karunan Urheilijat ja Karunan kyläyhdistys.

Karunan nuorisotalon leikkipuistossa on tarjolla liukumäki, keinut ym. Lähellä on käytettävissä myös laavu makkaran paistoa varten sekä uimaranta.

Kaikki ovat leikkitreffeille tervetulleita!

Sauvon seurakuntatalo