Palmusunnuntain messu

Palmusunnuntain messu Sauvon kirkko

Palmusunnuntain messu alkaa kirkkomaan portilla klo 10 "palmunoksien" siunaamisella. Saarnan sijasta luetaan kärsimyshistoria. Tänä vuonna palmusunnuntaina vietetään myös marttojen kirkkopyhää. Messun yhteydessä on pyhäkoulu.

Palmusunnuntain messun yhteydessä on pyhäkoulu.

Seurakunnan yhteinen jumalanpalvelus vietetään messuna eli ehtoollisjumalanpalveluksena sunnuntaisin klo 10 Sauvon kirkossa , muutamin poikkeuksin.

Kirkoissamme käytetään gluteenitonta ehtoollisleipää. Silloinkin kun jaetaan isosta leivästä, gluteenittoman öylätin saa pyytämällä.

Alkoholiton ehtoollisviini on käytössä perhemessuissa, rippikoulupyhien messuissa ja konfirmaatiomessussa.

kirkkoherra

Vapaapäivät yleensä maanantai ja tiistai sekä kuukauden 3. sunnuntain viikonvaihde. Lomien aikana puhelin sijaisella. blogi kallelta.wordpress.com Twitter @KalleElonheimo Facebook /KalleElonheimo

Karunan kirkko

Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus - isosten tehtävään siunaaminen