Reformaationäyttely

su 29.10. kello 11.30 - la 4.11. kello 13.00

Sauvon seurakuntatalo

Reformaation merkkivuosi huipentuu Sauvon seurakuntatalossa sunnuntaina 29.10. avattavaan reformaationäyttelyyn.

Reformaationäyttely avataan sunnuntaina sadonkorjuun kiitosmessun jälkeen. Eliisa Lehti kertoo avajaisissa lyhyesti etenkin Lutherin ja Agricolan reformatorisesta toiminnasta. Näyttely on avoinna pyhäinpäivään asti seurakuntatalon tapahtumien yhteydessä.

Näyttelyn on koonnut TM Eliisa Lehti. Matka reformaation -sarjan viimeinen luento pidetään näyttelyn vuoksi myös seurakuntatalossa 29.10. klo 19.

kirkkoherra

Vapaapäivät yleensä maanantai ja tiistai sekä kuukauden 3. sunnuntain viikonvaihde. Lomien aikana puhelin sijaisella. blogi kallelta.wordpress.com Twitter @KalleElonheimo Facebook /KalleElonheimo