Sauvon kirkko

Perheen sunnuntain messu eli ehtoollisjumalanpalvelus sekä pyhäkoulu ja vuoden 2018 rippikoulujen aloitus

Perheen sunnuntain messun jälkeen välittömästi on informaatio vuoden 2018 rippikoulusta ja siihen ilmoittautuminen. Ilmoittautumislomakkeet jaetaan kaikille tilaisuudessa. TIetoja rippikoulusta saa myös rippikoulusivulta.

Messun aikana on pyhäkoulu.

Seurakunnan yhteinen jumalanpalvelus vietetään messuna eli ehtoollisjumalanpalveluksena sunnuntaisin klo 10 Sauvon kirkossa , muutamin poikkeuksin.

Sauvon kirkossa käytetään gluteenitonta ehtoollisleipää. Silloinkin kun jaetaan isosta leivästä, gluteenittoman öylätin saa pyytämällä.

Alkoholiton ehtoollisviini on käytössä perhemessuissa, rippikoulupyhien messuissa ja konfirmaatiomessussa.

Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus

Messu

Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus; pyhäkoulu kokoontuu Sauvon seurakuntatalossa

Perhemessu