Leikkitreffit

Karunan nuorisotalon leikkipuisto, Rantolassa

Leikkitreffeillä lapset ja vanhemmat voivat nauttia kesäisestä ulkoilusta yhdessä ja tavata tuttuja ja tutustua uusiin lapsiin ja aikuisiin. Tarjolla on kahvia ja mehua.

Sauvo-Karunan seurakunta järjestää leikkitreffitoimintaa lapsiperheille jo viidettä vuotta. Yhteistyössä ovat mukana Sauvon-Karunan Mll. Karunan Urheilijat ja Karunan kyläyhdistys.

Karunan nuorisotalon leikkipuistossa on tarjolla liukumäki, keinut ym. Lähellä on käytettävissä myös laavu makkaran paitoa varten sekä uimaranta.

Kaikki ovat leikkitreffeille tervetulleita!

Sauvo-Karunan Mll, Karunan Urheilijat, Karunan kyläyhdistys

Hannele  Airola
Nuorisotyönohjaaja, ma.

Sauvon seurakuntatalo

Perhekerho

Perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 9.30-11.30. Kerhossa saa uusia ystäviä ja voi viettää aikaa yhdessä toisten aikuisten ja lasten kanssa.

Naakanpesä, kunnanviraston pääty

Välipalakerho

Maanantaisin kokoontuva kerho alakoululaisille. Välipalaa ja yhdessäoloa ja mukavaa tekemistä ryhmän valinnan mukaan.

Sauvon seurakuntatalo

Perhekerho