Perhemessu

Sauvon kirkko

Kynttilänpäivän perhemessu yhteistyössä MLL:n kanssa. Rippikoulupyhä ja Yhteisvastuukeräyksen aloitus. Messun jälkeen keittolounas Yhteisvastuun hyväksi.

Kynttilänpäivän perhemessu toteutetaan yhteistyössä MLL:n kanssa.
Messun jälkeen on Sauvon seurakuntatalossa keittolounas Yhteisvastuun hyväksi. Siellä voi myös klo 12.00 seurata, kun Tasavallan presidentti avaa Yhteisvastuukeräyksen.
Alkoholiton ehtoollisviini.

Seurakunnan yhteinen jumalanpalvelus vietetään messuna eli ehtoollisjumalanpalveluksena sunnuntaisin klo 10 Sauvon kirkossa , muutamin poikkeuksin.

Aina on saatavilla gluteenitonta ehtoolisleipää. Alkoholiton ehtoollisviini on käytössä perhemessuissa, rippikoulupyhien messuissa ja konfirmaatiomessussa.

Messu

Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus

Messu

Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus; pyhäkoulu kokoontuu Sauvon seurakuntatalossa