Konfirmaatiossa kirkon uskonsisältöön riittävästi perehtynyt nuori tai aikuinen jumalanpalveluksessa 1) sitoutuu kirkon uskoon ja 2) saa osakseen seurakunnan esirukouksen. Konfirmaatio edellyttää siis rippikoulun suorittamista.

Konfirmaatiomessua seuraa kotona tai muussa sopivassa paikassa sukulaisten ja perheystävien kanssa vietettävä rippijuhla, jonka kunniavieraita ovat isovanhempien ohella kummit.

Seurakuntamme nuorten konfirmaatio on tänä vuonna Karunan kirkossa 1.7. klo 10.30. Messu kestää n. 1½ tuntia. Onnittelukukat voi antaa messun päätyttyä, ja silloin on myös mahdollista kuvata nuorta albassa.

Vuoden 2019 rippikoulujen järjestäjänä on Paimion seurakunta, jonka kanssa Sauvo-Karunan seurakunta yhdistyy 1.1.2019. Vuoden 2019 rippikoulujen ensimmäinen tapaaminen on keskiviikkona 5.9.2018 klo 17. Silloin mm. kerrotaan, millaisia rippikouluja järjestetään. Rippikouluikäiset (vuonna 2004 syntyneet) seurakuntalaiset saavat elokuussa kutsun tilaisuuteen. Rippikouluihin ilmoittautuminen aukeaa netissä tilaisuuden jälkeen.