TOUR DE HENRIK

Polkupyörävaellus kesäkuussa / 27.-29.6.2017

Tour de Henrik on kolmipäiväinen pyöräilty pyhiinvaellus. Se on tarkoitettu 10-14 -vuotiaille. Pyöräilymatkaa kertyy n. 145 km, pisin päivämatka n. 60 km. Matkanopeus on 15 - 20 km/h.

Pyöräilemme vanhaa tienpohjaa, Pyhän Henrikin tietä, seuraten Kokemäeltä Turkuun, pitkin järven rantoja, kulttuurimaisemista nauttien. Koemme menneen ajan tunnelmaa yhteisissä illanvietoissa ja tien merkittävissä paikoissa pysähtyessämme.

Sauvossa asuville nuorille hinta on 75 € ja se sisältää majoituksen, kuljetuksen Sauvosta Kokemäelle, ruokailut sekä uimisen Turun Caribialla. Turusta Sauvoon kuljetus järjestetään yhteistyössä vanhempien kanssa. Muilta kuin Sauvossa asuvilta laskutetaan myös kuljetuskulut.

Järjestäjät:

Nuori Kirkko ry, Säkylä-Köyliön ja Sauvo-Karunan seurakunnat yhteistyössä Pyhän Henrikin pyhiinvaellusyhdistyksen kanssa.

TdH twitterissä: @Tour_de_Henrik

Lisätietoja: kirkkoherra Kalle Elonheimo, 044 7735881.

Ilmoittautumiset viimeistään 5.5.2017 ilmoittautumislomakkeella, johon on linkki vasemmalla.

P.S. Polkupyörän voi tuoda kuntotarkastukseen Sauvon seurakuntatalolle 27.4.2017 klo 17 - kirkkoherra pitää siellä Yhteisvastuukävelyn aikana pyöräkatsastusta, jossa katsotaan mm. renkaiden ja ketjujen kunto sekä annetaan vinkkejä polkupyörän kunnossa pitoon.

Tour de Henrikin pyhiinvaeltajat nousevat Nunnakukkulalle