Ilmoittautuminen päiväkerhoon 2018-2019

Ole hyvä ja ilmoittaudu Sauvo-Karunan seurakunnan päiväkerhoon tällä lomakkeella viimeistään 10.6.2018. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Kerhoihin voivat ilmoittautua vuosina 2013 ja 2014 syntyneet lapset. Kerhomaksu on syyslukukaudelta 25 € - kevään maksun päättää seurakuntaliitoksen vuoksi syksyllä 2018 Paimion kirkkoneuvosto. Tiedot lapsen kerhoryhmästä ja -ajoista saapuvat kotiin viimeistään elokuun alussa. Kerhot alkavat viikolla 35 (27.8. alkava viikko). Päivähoidossa oleville lapsille päiväkerhot ovat kerran viikossa, keskiviikkoisin klo 9-12 (Päivähoitoryhmä). Kotihoidossa olevat lapset voivat käydä kerhossa kaksi kertaa viikossa: tiistaina 9-12 ja torstaina 13-16 tai tiistaina 13-16 ja torstaina 9-12. Tiistain aamukerholaiset tulevat siis torstaina iltapäivällä ja päinvastoin (kotihoitoryhmä). Kerhokuljetukset ovat vanhempien vastuulla, mutta usein vanhemmat ovat järjestäneet yhteistaksin päivähoidosta tuleville lapsille (eli keskiviikon ryhmälle). Jos toiveissasi on käyttää yhteiskyytiä, niin ilmoitathan siitä lomakkeessa. EU:n tietosuoja-asetuksen vuoksi tarvitsemme huoltajan suostumuksen tässä annettujen tietojen käyttämiseen seurakuntamme lapsityössä - jos suostumusta ei anneta, lasta ei voida ottaa päiväkerhoon. Tässä annettut tiedot tuhotaan päiväkerhovuoden jälkeen kesällä 2019. Jos ilmoitatte lapsellanne olevan terveyteen liittyviä seikkoja, jotka haluatte otettavan huomioon toiminnassa, otamme puhelimitse yhteyttä viimeistään 14.6.2018.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.