Sauvo-Karunan seurakunta järjestää kuljetuksen Turkuun kirkkopäiville la 20.5.2017. Kirkkopäivillä on paljon kiinnostavaa ohjelmaa ja festari tunnelmasta pääsee nauttimaan turvallisesti vaikka koko perhe.  Ohjelmasta osa on maksullista,  mutta monet tapahtumista  ovat ilmaisia. Lisätietoja saa tästä linkistä.

Lähtö Sauvon torilta klo 9.00. Paluu Sauvoon lähtee Turusta klo 14.00 tai klo 22.20.
Ilmoittauduttaessa on ilmoitettava, kumpaa paluukyytiin osallistuu.

Kuljetuksen hinta on 5€ aikuisilta ja 2€ lapsilta (alle 18-v). Sauvo-Karunan seurakunnan luottamushenkilöille ja vapaaehtoistoimijoille kuljetus on maksuton.

Kuljetukset toteutuvat, jos lähtijöitä on tarpeeksi. Jos kuljetus peruuntuu, siitä ilmoitetaan ilmoittautujan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Kirkkopäiväkyyti la 20.5.2017

Ilmoittaudun kirkkopäiväkyytiin lauantaina 20.5.2017 Sauvosta Turkuun ja takaisin.

Kenttä on pakollinen.