Karunan kirkko

Karunan kirkkotie 73, 21590 Karuna

Jumalanpalvelusten yhteydessä ja eri sopimuksesta. Kesäisin 10.6.-20.8. tiekirkkona (ei opastusta) arkisin klo 10-15.

Karunan kirkko

Karunan nykyinen kivikirkko valmistui 1910 korvaamaan vanhan puukirkon, joka on nykyään Seurasaaressa.

Kirkossa on talvikaudella messu useampipäiväisten pyhien yhteydessä. Kesällä seurakunta kokoontuu sinne messuun kuukauden 1. sunnuntaina ja juhannusaamuna sekä sanajumalanpalvelukseen juhannusaattoiltana ja siitä koulun alkuun torstai-iltaisin klo 19. Kirkossa toimitetaan myös karunalaisten kirkollisia toimituksia ja pidetään konsertteja.

Pääsy pyörätuolilla. Osassa alakertaa induktiosilmukka. Pistevirsikirja käytettävissä.

Parvelle pääsy vain tilaisuuksissa, joissa on niin paljon osallistujia, etteivät kaikki mahdu varsinaiseen kirkkosaliin.

Varaukset kirkkoherranviraston kautta.

Kirkon vuokraa (450 euroa) ei peritä Sauvossa vakituisesti asuvien kirkollisista toimituksista.

Kuva: Kati Mikola

Kirkon osoite viittaa Karunan kirkkotien päässä olevaan pysäköintipaikkaan. Kirkolle asti voi ajaa liikkusrajoitteisten viemistä ja hakemista varten. Tarvittaessa henkilökunta opastaa pysäköinnissä.

Pysäköintipaikka yhteinen Karunan seurakuntakodin kanssa.

Puukäymälä kirkon viereisessä huoltorakennuksessa.

Vaativa pyörätuolireitti

Karunan kirkkotie 73, 21590 Karuna

Lasten kauneimmat joululaulut

Koko perheelle suunnattu Kauneimmat joululaulut- tilaisuus.

Karunan kirkkotie 73, 21590 Karuna

Syntymäjuhla Jeesuksen