Messu ja pääjumalanpalvelus

Sunnuntaiden ja kirkollisten pyhäpäivien jumalanpalveluksessa on mahdollisuus osallistua Herran Pyhään Ehtoolliseen.

Jumalanpalvelukset sunnuntaisin ja pyhäpäivinä sekä itsenäisyyspäivänä vietetään pääasiassa Sauvon kirkossa klo 10.
Kesä- ja heinäkuussa kuukauden ensimmäisen sunnuntain jumalanpalvelus on Karunan kirkossa klo 10.30, elokuussa klo 13. Samoin Karunan kirkossa on jumalanpalvelus klo 10.30 myös kaksi- tai useampipäiväisten pyhien yhteydessä, jouluaamuna kuitenkin jo klo 9.

Juhla-aikoina jumalanpalveluksia on kummassakin kirkossa. Joulu- ja pääsiäisjaksoon sisältyy muutamia poikkeuksellisia jumalanpalvelusaikoja.

Muut jumalanpalvelukset, rukoushetket ja hartaudet

Karunan kirkossa vietetään kesäistä kirkkoiltaa klo 19 juhannusaattona sekä siitä lähtien torstaisin kouluvuoden  alkuun asti.

Sauvon kirkossa on tiekirkkokaudella 10.6.-20.8. joka päivä klo 12.15 puolenpäivän rukoushetki.

Sauvon palvelukeskuksessa on kerran kuukaudessa jumalanpalvelus, kiirastorstaina ja adventtina viikkomessu.

Perhemessut

Muutaman kerran vuodessa jumalanpalvelus on suunniteltu erityisesti lapsiperheille. Paikalliseksi perinteeksi on muodostunut joulun perhemessu, jossa viedään kolehtiin Jeesus-lapsen seimen äärelle leluja, sekä pääsiäismaanantain perhemessu, jossa kastealtaan päällä palavat kastekynttilän kasteen muistelemiseen asti.

Jumalanpalvelus- ja kolehtisuunnitelma

Jumalanpalvelus- ja kolehtisuunnitelma kertoo tarkemmin lähiaikojen jumalanpalvelusten ajat ja paikat.