Tietosuojaselosteet

Sauvo-Karunan seurakunnan ylläpitämistä henkilörekistereistä EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) edellyttämät tietosuojaselosteet ovat tällä sivulla PDF-muotoisina dokumentteina.

Sauvo-Karunan seurakunta käsittelee kaikkia henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Luettelossa ovat ensin ne rekisteri, jotka voivat koskea seurakuntalaisia ja seurakunnan kanssa asioivia. Niiden jälkeen ovat vapaaehtoistoimijoita ja luottamushenkilöitä koskevat rekisterit. Alimpina ovat henkilökuntaa ja palvelussuhteeseen hakeutuvia koskevat rekisterit.

Tietosuojaselosteissa sähköpostiosoitteet ovat kaikilla muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi - skandinaavisten merkkien kohdalla on vastaava merkki ilman pisteitä eli å ja ä => a; ö => o.

Jäsenrekisteri

Diakonien asiakasrekisteri