Hautaustoimen maksut 2016

Haudan avauksen ja umpeen luonnin Sauvo-Karunan seurakunta ostaa ulkopuoliselta urakoitsijalta, jonka perimät kustannukset peitetään pääosin hautaustoimen maksuilla. Kirkkoneuvosto on päättänyt kuluvaksi vuodeksi seuraavat maksut:

Paikkakuntalainen

150 €

Muistolehto

120 €

Mikäli vainajalla oli rintamasotilas-, rintamapalvelus- tai rintamatunnus ja hän oli kuollessaan ollut kirjoilla Sauvossa, haudan avaamista ja peittämistä ei laskuteta.
                Paikkakuntalaisilla tarkoitetaan tässä niitä, joille Sauvo-Karunan seurakunta on Hautaustoimilain  perusteella velvollinen osoittamaan hautasijan.

Muut työt
Seurakunnan työntekijät voivat harkintansa mukaan suorittaa vähäisiä muistomerkkien siirto- yms. töitä, joista laskutetaan omakustannushinta todellisten kulujen mukaan.