Tällä sivulla Sauvo-Karunan seurakunta ilmoittaa avoimista työpaikoistaan, myös vapaaehtoistehtävistään, joihin pitää saada henkilöitä tietylle ajalle.

Sivun alaosa päivitetään kulloisenkin tilanteen mukaan. Jos siinä ei ole aineistoa, avoimia tehtäviä ei ole.

Palkallisissa tehtävissä noudatetaan Kirkon virka- ja työehtosopimusta (KirVESTES) ja sen asiaankuuluvia liitteitä, ellei erikseen toisin ilmoiteta. Kaikissa tehtävissä edellytetään salassapito- ja tietoturvasopimuksen allekirjoittamista.

Vapaahtoistehtävissä toimivat ovat seurakunnan vakuutusten piirissä.

Kesätyöntekijöitä hautausmaille kolmen tai neljän viikon jaksoihin

Seurakunnan hautausmaille haetaan kesätyöntekijöitä ajoille 29.5./5.6.- 22.6., 26.6.-14.7., 17.7.-4./11.8. ja  7./14.8.-. hautausmaiden, pihojen ja puistojen aputöihin (kevätkunnostusta, istutusta, kukkien hoitoa, nurmikon leikkuuta, kastelua jne.) Työ edellyttää reippautta ja täsmällisyyttä. Se on ruumiillista ulkotyötä, jota tehdään säässä kuin säässä.

Palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen (KirVESTES) liitteen 6 § 3 mom. 3 mukaan (alkupalkka 1130,54 €/kk eli n. 250 € täydeltä kalenteriviikolta tai n. 680 € kolmen viikon jaksolta). Kyseessä on täyspäivätyö.

Välittömänä esimiehenä toimii seurakuntamestari,  ja ylempänä esimiehenä talouspäällikkö.

Kesätyöntekijän tulee olla 17 vuotta täyttänyt viimeistään työjakson alkaessa. Yhdestä perheestä palkataan vain yksi nuori.

Toimita työnhakukaavake ilman liitteitä 3.3.2017 klo 12.00 mennessä kirkkoherranvirastoon, Sauvontie 46, 21570 Sauvo, tai sähköpostitse sauvo.karuna@evl.fi, kuoreen merkintä tai viestin otsikoksi ”Kesätyö”.

Tästä pääset lataamaan sähköisen työnhakukaavakkeen (pdf). Sen voi tulostaa ja toimittaa täytettynä tai vaihtoehtoisesti ilmoittaa sähköpostitse siinä pyydetyt tiedot. Sähköpostitse ei pidä ilmoittaa henkilötunnusta vaan vain syntymäaika. Lomakkeen voi myös käydä noutamassa kirkkoherranvirastosta sen palveluaikoina (ti, ke, pe 9.15-12, ti 15-17).

Kesätyöntekijöiden valinnat pyritään ilmoittamaan maaliskuun loppuun mennessä.

Seurakuntamestari Tuula Kankaanranta 0447735886, tuula.kankaanranta@evl.fi