Tällä sivulla Sauvo-Karunan seurakunta ilmoittaa avoimista työpaikoistaan, myös vapaaehtoistehtävistään, joihin pitää saada henkilöitä tietylle ajalle.

Sivun alaosa päivitetään kulloisenkin tilanteen mukaan. Jos siinä ei ole aineistoa, avoimia tehtäviä ei ole.

Palkallisissa tehtävissä noudatetaan Kirkon virka- ja työehtosopimusta (KirVESTES) ja sen asiaankuuluvia liitteitä, ellei erikseen toisin ilmoiteta. Kaikissa tehtävissä edellytetään salassapito- ja tietoturvasopimuksen allekirjoittamista.

Vapaahtoistehtävissä toimivat ovat seurakunnan vakuutusten piirissä.

Kesätyöntekijöitä hautausmaille kolmen tai neljän viikon jaksoihin

Seurakunnan hautausmaille haetaan kesätyöntekijöitä ajoille 28.5./4.6.-21.6., 25.6.-13.7., 16.7.-3./10.8. ja  6./13.8.-. hautausmaiden, pihojen ja puistojen aputöihin (kevätkunnostusta, istutusta, kukkien hoitoa, nurmikon leikkuuta, kastelua jne.) Työ edellyttää reippautta ja täsmällisyyttä. Se on ruumiillista ulkotyötä, jota tehdään säässä kuin säässä.

Palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen (KirVESTES) liitteen 6 § 3 mom. 3 mukaan (n. 250 € täydeltä kalenteriviikolta tai n. 680 € kolmen viikon jaksolta; KirVESTES muuttuu keväällä, joten tarkkoja palkkatietoja ei voi tässä vaiheessa kertoa). Kyseessä on täyspäivätyö, minkä vuoksi edellytetään työn alkaessa 17 vuoden ikää.

Välittömänä esimiehenä toimii seurakuntamestari,  ja ylempänä esimiehenä kirkkoherra.

Kesätyöntekijän tulee olla 17 vuotta täyttänyt viimeistään työjakson alkaessa. Yhdestä perheestä palkataan vain yksi nuori, jos hakijoita on niin paljon, että se on mahdollista.

Toimita työnhakukaavake ilman liitteitä torstaihin 15.2.2018 klo 16.00 mennessä kirkkoherranvirastoon, Sauvontie 46, 21570 Sauvo, tai sähköpostitse sauvo.karuna@evl.fi, kuoreen merkintä tai viestin otsikoksi ”Kesätyö 2018”.

Tästä pääset lataamaan sähköisen työnhakukaavakkeen (pdf). Sen voi tulostaa ja toimittaa täytettynä tai vaihtoehtoisesti ilmoittaa sähköpostitse siinä pyydetyt tiedot. Sähköpostitse ei pidä ilmoittaa henkilötunnusta vaan vain syntymäaika. Lomakkeen voi myös käydä noutamassa kirkkoherranvirastosta sen palveluaikoina (ti, ke, pe 9.15-12, ti 15-17).

Kesätyöntekijöiden valinnat pyritään ilmoittamaan maaliskuun alkupuolella.

Lisätietoja

Seurakuntamestari Tuula Kankaanranta 0447735886, tuula.kankaanranta@evl.fi