Sauvon hautausmaa

Sauvontie 50, 21570 Sauvo

Pääsy jatkuvasti

Sauvon kirkon ympärillä ja alapuolella sijaitseva Sauvon hautausmaa on jatkuvassa käytössä. Kahta aluetta lukuun ottamatta arkkuhautaus on mahdollinen, hautausmaan uusimmissa osissa myös syvähautauksena. Kahdella alueella on mahdollista vain uurnahautaus. Eräät seurakunnalle palautuneet haudat tomivat sirottelualueina. Sirottelun yhteydessä omaisille ei tule tietoon, mihin niistä tuhka on siroteltu.

Hautapaikkoihin ja hautainhoitoon koskeviin kyselyihin vastaavat kirkkoherranviraston lisäksi seurakuntamestari ja kiinteistönhoitaja-suntio.

Hautapaikkojen ja hautainhoidon hallinnointi on kirkkoherranvirastossa.

WC kirkkoherranviraston alakerrassa (viereinen kerrostalo) avoinna vain kirkon ollessa avoinna.

Pysäköintitilaa Sauvon kirkkomaan pääportin edessä ja hautausmaan alasisäänkäynnin edessä
Vaativa pyörätuolireitti