Karunan hautausmaa

Karunan vanha hautausmaa, Karunan uusi hautausmaa

Karunan kirkkotie 66, 21590 Karuna

Jatkuvasti avoinna

Karunan kaksiosainen hautausmaa on jatkuvassa käytössä. Vanha hautausmaa sijaitsee pysäköintipaikan ja kirkon välissä, uusi kirkosta vasemmalle. Vanhan hautausmaan merenpuoleisessa päässä on ruumishuone.

Arkkuhautaus on mahdollinen sekä vanhalla että uudella hautausmaalla. Kahdella alueella on mahdollista vain uurnahautaus. Eräät seurakunnalle palautuneet haudat tomivat sirottelualueina. Sirottelun yhteydessä omaisille ei tule tietoon, mihin niistä tuhka on siroteltu.

Hautapaikkoihin ja hautainhoitoon koskeviin kyselyihin vastaavat kirkkoherranviraston lisäksi seurakuntamestari ja kiinteistönhoitaja-suntio.

Hautapaikkoja ja hautainhoitoa hallinnoi kirkkoherranvirasto.

Pysäköintipaikka Karunan kirkkotien päässä on yhteinen Karunan seurakuntakodin kanssa.

Puukäymälä kirkon ja uuden hautausmaan välissä sijaitsevassa huoltorakennuksessa.