Seurakunta tukee ihmisiä hengellisesti, henkisesti ja aineellisesti. Tukea voi saada, vaikka ei olisi seurakunnan jäsen.

Elämän vaikeina hetkinä ei kannata jäädä yksin, sillä seurakunnan hengellisten työntekijöiden tehtävänä on auttaa ja tukea. Heihin siis saa ottaa yhteyttä. sitä varten he ovat olemassa!

Papin, diakoniatyöntekijän ja nuorisotyönohjaajan yhteystiedot ovat tuossa vieressä.

Aineellisen tuen antamisesta huolehtii diakoniatyöntekijä vapaaehtoistensa kanssa. Ruoka-apua jaetaan tiistaiaamupäivisin Sauvon seurakuntatalossa, Pappilantie 2.
Muu aineellinen apu edellyttää diakonin tapaamista, jossa mm. selvitetään avun tarve ja mahdollisuudet saada sitä esim kunnasta. Tarvittaessa tapaaminen voi olla luonasi kotona.

Apua tarjoavat myös Palveleva puhelin ja Palveleva netti sekä Perheasiain neuvottelukeskus, jonka perheneuvonnan palvelut ovat Turussa. Alla on myös muita linkkejä, joiden kautta voi saada apua erilaisissa elämän kysymyksissä.

Palveleva puhelin 01019 0071 su-to kello 18-01, pe ja la kello 18-03

Samtaltjänsten 01019-0072 varje kväll kl. 20–24.

Pappi
Kirkkoherra Kalle Elonheimo
tavattavissa varmimmin kirkkoherranvirastossa, Sauvontie 46, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9.15-12 tai sopimuksen mukaan
Puh. 044 7735881